szerző:
Eduline

Ahhoz, hogy a szervezetetek megfelelően tudjon működni, ti pedig a tanulásra tudjatok koncentrálni, minden évszakban fontos legalább napi 2 liter vizet, vagy más, szintén hidratáló folyadékot inni. Ezzel az ingyenes alkalmazással erre szoktathatjátok rá magát - írja a hvg.hu.

©

Az év minden napján fontos lenne erre figyelni, és könnyen rá is szoktathatjátok magatokat, ehhez elég az Androidra ingyen letölthető Aquafy alkalmazás.

Az oldal azt írja, hogy Google-fiókkal gyorsan lehet regisztrálni a szolgáltatásra, majd felül három menüpontot láttok majd. Balról az elsőn megadhatjátok adataitokat, például a testsúly és életstílus, ennek megfelelően alakítva a naponta szükséges folyadék mennyiségét.

Középen a napi adatait láthatjátok (pl.: fogyasztási átlag, fogyasztások száma, az előírt mennyiség százalékos aránya és a hátralévő folyadékmennyiség, stb.). Jobbra lépve pedig átfogó statisztikát kaphattok, ezt figyelve is tudatosan változtathatjátok szokásaitokat, hogy a megfelelő folyadékbevitel meglegyen.

Sokaknál kiverte a biztosítékot az olasz oktatási miniszter legújabb ötlete

Engedélyezhetik az okostelefonok használatát az iskolai órákon: az oktatási miniszter javaslatára péntektől két szakértői munkacsoport dolgozza ki a tiltást felváltó új szabályok tervezetét. "Nem lehet elválasztani az iskola világát a fiatalok világától" - hangsúlyozta Valeria Fedeli miniszter, aki szerint az okostelefonok tudatos használata a tanárok és a szülők felügyelete mellett megkönnyítheti a tanítást.