szerző:
Eduline

Az ügy bíróságra került, ebben kiskorú veszélyeztetése a vád, a férfi nyár óta előzetesben van.

©

Diákmunka ígéretével csalt a mártélyi nyaralójába egy 13 éves fiút egy 66 éves mindszenti férfi még tavaly nyáron, ahol aztán szexuálisan zaklatta - írja az RTL Klub Híradója.

A rendőrök azután kezdtek nyomozni, hogy az ügy sajtónyilvánosságot kapott, és most fejezték be a nyomozást, vádemelést javasolnak szexuális erőszakért.

A csatorna arról is beszámolt, hogy az idős férfi évek óta kesesett diákmunkásokat a mártélyi nyaralójába, korábban egy akkor 12 éves kisfiúhoz is meztelenül közeledett a fürdőben, és arra kérte őket, hogy fürödjenek együtt - írja a hvg.hu.

Diákmunkát kerestek? Itt nézzetek körül.

Szexuális zaklatás miatt kapott figyelmeztetést egy ELTE-s HÖK-ös

Szexuális zaklatás miatt figyelmeztetésben részesítette egyik HÖK-küldöttjét az ELTE Természettudományi Karának fegyelmi bizottsága - írja az Átlátszó Oktatás. Az ELTE Természettudományi Karán múlt héten zárult le a fegyelmi eljárás, figyelmeztetésben részesítették egyik hallgatójukat szexuális zaklatás miatt. A TTK HÖK elnöke, Horváth Luca megerősítette, hogy a zaklató az egyik HÖK-küldöttjük - olvasható az Átlátszó Oktatás cikkében.