szerző:
Eduline

Mától újra fontos dolga lesz a legtöbb felvételizőnek, ugyanis kezdődik a tavaszi ügyintézés.

©

Az E-felvételiben 2018. április 19-től folyamatosan nyomon követhetitek a rögzített adatokat, ellenőrizhetitek a feltöltött dokumentumokat és azok feldolgozottsági státuszát, valamint láthatjátok a vizsgaeredményeiteket, a felvételi pontjaitokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot is.

Folyamatosan elérhető és letölthető lesz a nyilvántartásban szereplő személyes adatokat és jelentkezéseket összesítő jelentkezői státuszlap, valamint az eljárás végén a besorolási döntés is.

A hiánypótlásról és a besorolási döntésről külön tájékoztató e-mailt kaptok, ezért fontos, hogy folyamatosan figyeljétek a jelentkezéskor megadott e-mail postafiókotokat.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Érettségi 2018: hány százaléktól mehettek szóbelire?

Hány százalékos eredménnyel mehettek szóbelizni? Itt a válasz. Hány százaléktól mehettek szóbelizni? Egy tantárgyból összesen 25 százalékot, vizsgarészenként - vagyis a szóbelin és az írásbelin - minimum 12 százalékot kell elérnetek a ketteshez. Kivétel ez alól az emelt szintű idegen nyelvi vizsga, itt a vizsgarészeket másként kell értelmezni.