szerző:
Eduline

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 18. rész: valószínűségszámítás.

©

Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait. Ha még nem oldottátok meg a korábbi témakörök feladatait, akkor első részét itta másodikat itt, a harmadikat itt találjátok. Ha további feladatokat kerestek, akkor a negyedik rész feladatait itt oldhatjátok megaz ötödiket itt, a hatodik itt találjátok, a hetediket pedig itt nézhetitek meg, a nyolcadikat itt, a kilencediket pedig itt.

Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok a matekérettségiről.

A tizennyolcadik témakör a valószínűségszámítás, kezdjétek el megoldani a következő példákat:

 

null

null

 

Most ellenőrizzétek, helyesen oldottátok-e meg a példákat, itt találjátok a javítókulcsot:

 

Így készülhettek fel a matekérettségire gyorsan, témáról témára: térgeometria

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 16. rész: térgeometria. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.

 

null

null


Matematikából emelt szinten érettségiztek májusban? A Studium Generale oldalán ti is találtok feladatokat témakör szerint, itt nézzetek szét