szerző:
Eduline

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek.

©

A tennivalótok egyszerű: töltsétek le a következő feladatsorokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort. Végül ellenőrizzétek az eredményeteket, így megtudhatjátok, hogyan álltok a felkészüléssel.

Középszintű próbaérettségi matekból - 1. rész

Középszintű próbaérettségi matekból - 2. rész

Középszintű próbaérettségi matekból - megoldások

Emelt szintű próbaérettségi matekból - feladatok

Emelt szintű próbaérettségi matekból - megoldások

Próbaérettségi történelemből: derítsétek ki, hány pontot szereznétek az írásbelin

Nemcsak matematikából és közgazdaságtanból, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Jó hírünk van azoknak, akik nem voltak ott: itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok, kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek az érettségin, ha ma lenne.

Emelt szintű matematika szóbeli érettségi felkész

Online képzés célja: Az online érettségi felkészítő tanfolyam segít a vizsga előtti ismétlésben, átfogó képet ad számodra az emelt szintű érettségi szóbeli vizsga 13 fő témájáról, valamint típusfeladatokkal be is gyakorolhatod azokat. | | Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés