szerző:
Eduline

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat.

Ezekkel a kurzusokkal plusz segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz. Ha szívesen tanultok vagy tanulnátok online, és most fogtok érettségizni, ezek a videós tartalmak hozzájárulhatnak a jobb jegy megszerzéséhez is.

Matematika középszinten

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

A kurzus elvégzése, a megadott feladatok begyakorlása elég ahhoz, hogy a középszintű matematikaérettségin 4-est vagy akár 5-öst kapjatok. A 30 részes videós sorozatot akkor és annyiszor nézitek meg, amikor és ahányszor csak akarjátok. Folyamatos tanári segítség mellett gyakorolhattok az érettségi 2-3 pontos, 10-15 pontos, de a 17 pontos feladataira is. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Biológia közép- és emelt szinten

Biológia közép- és emeltszintű érettségi

Online képzés célja: A kurzusban bemutatott kísérletek szervesen kapcsolódnak a közép- és emelt szintű érettségi feladatokhoz. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi felkészítők , Általános iskola , Középiskola, érettségi felkészülés

Ha biológiából érettségiztek akár közép- vagy emelt szinten, ez a kurzus jó gyakorlási lehetőség. Három témakörre koncentráltak a készítők: kísérletek vas, cink, ólom-nitrát anyagokkal, elektrolízis kísérletek, valamint elektromos eszközök készítése. Ezek a kísérletek szervesen kapcsolódnak a közép- és emelt szintű érettségi feladatokhoz. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Földrajz emelt szinten

Emelt szintű földrajz érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű földrajz érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

Nyolc oktatócsomaggal készülhettek az földrajzérettségire. Lehetőség van az emelt szinten vizsgáztató oktatókkal konzultálni, valamint a képzéshez egy ingyenes írásbeli próbaérettségi-lehetőség is tartozik, amelyről előzetesen emailben kaptok tájékoztatást. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Így is lehet az érettségire gyakorolni: online kurzusokat ajánlunk

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat. A kurzusok megvásárlásával olyan tartalmakhoz juthattok hozzá, amelyeket elsajátíta jobb jegyet szerezhettek az érettségin. Segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz, online tartalomként, videó formában.