szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Meddig lehet pótolni a hiányzó dokumentumokat a felvételin? Itt vannak a pontos infók és szabályok.

A július 9-ig lehet az E-felvételi felületén feltölteni a felvételihez, pontszámításhoz szükséges, de még hiányzó dokumentumokat - írja a Felvi. Felhívják a figyelmet arra, hogy a dokumentumpótlás után néhány nappal érdemes később visszatérni az E-felvételi felületre, és ellenőrizni a friss feldolgozottsági státuszokat, és a frissülő összpontszámokat.

Elég egyszer feltölteni?

Minden doksit elég egy példányban beszkennelni és feltölteni, függetlenül a jelentkezési helyek számától. Arra azonban figyelni kell, hogy a dokumentum jól olvasható legyen, illetve tartalmazza a személyes adatokat - írják.

Kitérnek arra is, hogy vagy jpg vagy pdf formátumokat tudja fogadni az oldal. A dokumentum lehet színes vagy fekete-fehér. A feltölthető fájlok mérete és felbontása max. 5 Mbyte, illetve jpg esetében min. 500x500 és max. 4500x4500 képpont felbontás.

Több mint 84 ezer érettségiző, és közel 58 ezer felvételiző

Hányan jelentkeztek a 2020-as tavaszi érettségire, és mennyien léptek vissza a koronavírus miatt? Mennyien vizsgáznak jövő héttől a különböző tantárgyakból? Mik voltak a legnépszerűbb alap- és mesterszakok a felvételin? Most összegyűjtöttük nektek az idei érettségivel és felsőoktatási felvételivel kapcsolatos legfontosabb számokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!