szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az idei érettségire biztosan sokáig emlékezni fog mindenki. A diákoknak olyan helyzetben kellett számot adni a tudásukról, mint még soha, egy világjárvány idején. Összeszedtük a hét fotóit.

A hét a magyarérettségivel indult, majd a matekkal folytatódott, szerdán vizsgáztak a diákok töriből, a hét pedig pedig az angol és németérettségikkel zárult. Mutatjuk a hetet képekben:

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2020-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.