szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Február 15., szombat éjfélig lehet jelentkezni szeptemberben induló képzésekre. A Felvi ügyfélszolgálata rendkívüli nyitvatartással készül a közelgő határidőre.

Február 14-én, pénteken a többi napon megszokott 8-16.30-ig tartanak nyitva, szombaton pedig 8-18 óráig lehet személyesen vagy telefonon tanácsot kérni. Az e-maileket éjfélig figyelik és a sürgős kérdésekre válaszolnak - írják az oldalukon.

A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (5-ös gomb -  felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a kormányzati ügyfélvonal 0-24 órában ad tájékoztatást.

Konkrét jelentkezés érintő kérdésekben pedig: (06 1) 477-31-31. Hétfőtől csütörtökig 8-16:30-ig, pénteken 8-14 óráig tudtok kérdezni.

Felvételi szabályok: tényleg kell emelt szintű érettségi a sikeres felvételihez idén?

Tényleg elsődleges szempont az idei felvételi sikeréhez az, hogy legyen emelt szintű érettségitek? Fontos kérdésre válaszolunk a jelentkezési határidő előtt pár nappal.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.