szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Azoknak, akik 2020-ban fejezik be a középiskolát, az érettségi vizsgák kezdetéig teljesíteniük kell ötven óra közösségi szolgálatot. Mutatjuk a részleteket.

Idén is az érettségi vizsgák kezdetéig kell teljesíteni a közösségi szolgálatot, abban az esetben, ha a vizsgázó ezt nem teljesíti, nem kezdheti meg – egyetlen vizsgatárgyból sem – az érettségi vizsgáit.

A követelmény azokra vonatkozik, akik tavasszal rendes érettségi vizsgát tesznek, tehát a mostani az utolsó középiskolai évfolyamuk. Azoknak, akik előrehozott vizsgát tesznek, van már érettségi bizonyítványuk, vagy valamelyik tárgyból megbuknak év végén - és így csak előrehozott vizsgát tehetnek -, nem kell teljesíteniük a közösségi szolgálatot.

Mikor kezdődik, meddig tart a 2020-as tavaszi érettségi?

Mikor kezdődik a 2020-as tavaszi érettségi, mikor tartják az írásbeliket, és mikor lesznek a közép- és emelt szintű szóbeli vizsgák?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.