szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egészen augusztus 7-én éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. De hány képzést lehet megjelölni? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Ha a pótfelvételin szeretnék egyetemre jelentkezni, akkor itt is megjelölhetem az adott képzés két finanszírozási formáját? Jól tudom, hogy akkor az egynek számít?

A pótfelvételi során már csak egyetlen képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba - írja a Felvi.

Pótfelvételi szabályok: mikor jön a besorolási döntés?

Augusztus 7-én éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. De mikor jön a besorolási döntés? Fontos kérdésre válaszolunk.

Ezen felül fontos tudni, hogy a pótfelvételi során kizárólag önköltséges képzések indulnak – de akad néhány kivétel. A kivételekről bővebben itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.