szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha nektek is olyan gondolatok járnak a fejetekben, hogy "mi van, ha mégsem kerülök be" vagy "hogyan tovább, mi lesz velem"? - akkor a következő gondolatokat feltétlenül olvassátok el.

Felvételizők, figyelem: itt van az összes 2019-es felvételi ponthatár

Minden rendben

Ne izguljatok! A pontszámaitokon, eredményeiteken már nem tudtok változtatni, így azon sem, hogy hogyan alakul majd számotokra az esti ponthatárhúzás. Bízzatok magatokban, és abban, hogy sikerül, amit szeretnétek.

Tereljétek el a gondolataitokat

Figyeljetek arra, hogy ne töltsétek az egész napot idegeskedéssel, aggódással, inkább foglaljátok el magatokat, lazítsatok. Erre szuper lehetőség lehet az esti Pont Ott Partik egyike.

Egyetek, igyatok, mozogjatok

A gondolatelterelésben még igencsak játszik a mozgás is: ha van olyan sport, amelyet rendszeresen szoktak űzni, ma se hagyjátok ki, de egy levezető futás is hasznotokra lehet. Hidratálni, enni-inni se felejtsetek el.

Nem a világ vége

Ha mégsem úgy alakulna, ahogyan szeretnétek, az sem a világ vége. Nem történik semmi baj, és azután is számtalan lehetőségetek lesz. Ott lesz még akár a pótfelvételi, vagy éppen egy duális vagy felnőttképzés, ha hasonlókban is gondolkodnátok.

Indul a szavazás: ti bekerültök a kiválasztott egyetemre, főiskolára?

Eljött a nagy nap: ma este nyolckor nyilvánosságra hozzák a 2019-es felvételi ponthatárait. Ti milyen eredményre számítotok ma este? Szavazzatok!