szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Budapest mellett Debrecenben, Pécsett, Szegeden, Egerben, Békéscsabán, Salgótarjánban is tartanak ponthatárváró bulit - itt találjátok a legfontosabb infókat.

Budapest

A fővárosi Pont Ott Parti helyszíne az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) lágymányosi campusa lesz, ahol este nyolctól kivetítik a ponthatárokat, és számos felsőoktatási intézmény, illetve az Oktatási Hivatal is információs pulttal várja a leendő egyetemistákat, főiskolásokat. A teljes programot itt nézhetitek meg.

Pécs

A pécsi Pont Ott Parti július 24-én 18 órakor kezdődik, este nyolcig koncerteket hallgathatnak a felvételizők – nyolckor pedig kivetítik a ponthatárokat. Este tíztől a Csaknekedkislány zenél, tizenegytől pedig a Club Fashionben lesz afterparti. Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok.

Eger

Azok, akik Egerben várják a ponthatárokat, a Club Café & Bárban bulizhatnak, erről itt olvashattok.

Szeged

A ponthatárhúzást óriáskivetítőn közvetítik Szegeden július 24-én 20 órától, méghozzá a Dugonics téren, a JATE Klubban pedig aztán ünnepelhetnek is a leendő gólyák. Sztárfellépő is megvan már: a Supernemre bulizhattok. Részleteket itt találhattok.

Debrecen

Július 24-én a debreceni felvételizők is együtt várhatják az egyetemi-főiskolai ponthatárokat. Szerdán a város Red and White klubjában várhatjátok a kihirdetést, közben dartssal, illetve csocsóval is játszhattok. Este 20:00-tól óriási kivetítőn nézhetitek a ponthatárokat, azután pedig kezdetét veszi az afterparti, amelyet dj Juhász Laci biztosít majd. Részleteket itt találtok.

Békéscsaba

Békéscsabán is tartanak Pont Ott Partit július 24-én – a Csabagyöngye stégen várhatjátok együtt a 2019-es felsőoktatási felvételi ponthatárairól. A Facebook-eseményt itt találjátok.

Salgótarján

Salgótarjánban is tartanak Pont Ott Partit a ponthatárhúzás napján: a Fő téren a koncertek 17 órakor kezdődnek, fellép a Margaret Island, Szabyest, Nemazalány, az USNK és DJ Newik. A ponthatárokat este nyolctól hozzák nyilvánosságra. Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok.

Miskolc

Miskolcon is szerveznek ponthatárváró bulit: a Szinva teraszon 17 órától kezdődnek a programok, este nyolckor pedig kihirdetik az idei felvételi ponthatárait. Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok.

Szombathely

A szombathelyi LvL Up Esport Bárban online figyelemmel kísérhetik a szombathelyi diákok a 2019-es ponthatárokat. Ráadásul azok számára, akiknek sikerül a felvételi ponthatár elérése, meglepetéssel is készülnek. Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok.