szerző:
Eduline

Az eduline.hu az idei matematika érettségire való felkészülést segítve különleges lehetőséggel szolgál olvasóinak: nemcsak egyszerűen megmutatjuk a levezetést, hanem Veled együtt, közösen jutunk el a feladatok megoldásához.

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani egy új lehetőséget a matematika tanuláshoz általában, de aktuálisan az érettségire való felkészüléshez.
Ismerkedj meg azokkal az interaktív oktatóvideókkal, melyek a matek érettségin előforduló feladattípusok megértését segítik! A következő napokban folyamatosan készülnek számotokra ilyen oktató anyagok egy profi csapat által, akik nemcsak a matematikához értenek, de kidolgoztak egy nagyon hatékony tanulás-technikai módszert is a feladatok valódi megértéséhez.


 Tanulj velünk az érettségire interaktív oktatóanyagokkal, mert

- az interaktivitás miatt ez a gyakorlás legalább tízszer olyan hatékony, mintha csak végigolvasnád és megértenéd a megoldásokat.
- nemcsak látod, hallod is a magyarázatokat
- a különböző témaköröket felölelő feladatok remek áttekintést biztosítanak az érettségi előtt
- a megértést szemléletes ábrák, videók segítik
- nem ér stressz a tanulás közben

Ez mind-mind azt segíti, hogy szilárd tudás épüljön fel a fejedben a vizsgára anélkül, hogy ez túlságosan megerőltető lenne számodra. A matematika érettségin a kívánatos eredmény eléréséhez remek segítség lesz, ha kipróbálod ezt a korszerű és érdekes módszert. Nem kizárt, hogy közben még élvezni is fogod a matektanulást!


Kidolgozott feladatok:

 I. Valószínűségszámítás és kombinatorika gyakorlat

 II. Halmazok, számelmélet, geometria, szögfüggvények és koordinátageometria

 III. Trigonometrikus egyenletek gyakorlat

 IV. Összetett koordinátageometria feladat

 V. Térgeometria - így kell ezt!

 VI. Függvénytranszformációk és abszolútértékes egyenletek - ne ijedj meg tőlük

 VII. Kamatoskamat-számítás - érettségi után kerüld el

 VIII. Geometria, számtani sorozatok, számelmélet és statisztika

A matematika és más érettségi tantárgyak hivatalos szaktanácsadói által készített segédanyagok száma folyamatosan nő. Ha szeretnél az új anyagokról hetente értesítést kapni, iratkozz fel hírlevelünkre!