Felsőoktatás Eduline

Mihez kezdesz az első diploma után?

Elolvasom

Az első diploma megszerzése tetszik-nem tetszik ma már szinte rutinfeladatnak számít. A továbbtanulás egyre inkább a posztgraduális, szakirányú képzések felé tolódik, az egyetemek és főiskolák egyre bővülő választékkal várják a specializálódni készülő diplomásokat. Belőlük pedig egyre több van: ma már minden harmadik diák tervezi, hogy az első diploma után is visszaül az iskolapadba.

Közoktatás Eduline

Karrier nap és állásbörze a ZsKF-en

Elolvasom

A Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) második alkalommal rendezi meg campusán 2009. április 24-én 9 és 18 óra között, Karrier Nap és Állásbörze programsorozatát. A ZSKF a standos kiállítás mellett számos érdekes programmal várja az érdeklődőket.

Közoktatás Edupress

Mesterképzések a jelentkezői létszámbővülésben

Elolvasom

A jelentkezési statisztikákból kiderül, az idei 22 százalékos összjelentkezői létszámnövekedés részben a meghirdetett mesterképzéseknek köszönhető. Éppen ezért jellemzően a mesterképzéseket is hirdető intézmények tudták az összjelentkezői létszámbővüléssel azonos vagy magasabb mértékben növelni jelentkezői számukat, az intézmények többségénél az összjelentkezői bővülés több mint 50 százaléka a meghirdetett mesterképzéseknek köszönhető. Idén csaknem 27 ezerrel többen jelentkeztek a felsőoktatásba, ez nagyjából 22 százalékkal több, mint a tavalyi évben.

Közoktatás Eduline

Újra Nyílt Napokkal vár a ZSKF

Elolvasom

A Zsigmond Király Főiskola februárban ismételten két alkalommal várja az érdeklődőket nyílt napjaira; február 3-án, kedden 10 órától, valamint február 4-én, szerdán 16 órától, ekkor kiemelten a master képzésekre összpontosít a rendezvény.

Közoktatás Edupress

Multimédia az oktatásban - konferencia a ZSKF-en

Elolvasom

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Multimédia az oktatásban című konferenciát a Zsigmond Király Főiskolán (ZSKF) szeptember 25-26-án. A konferencia témája az oktatási tevékenység és a - legszélesebb értelemben vett - multimédia-technológia kapcsolata, így a társadalomtudományi kutatástól a biológiai sajátosságokig, a módszertani kutatásoktól, a technológia új eredményeinek bemutatásáig széles területet fog át.

Közoktatás Eduline

Multimédia az oktatásban konferencia a Zsigmond Király Főiskolán (x)

Elolvasom

2008. szeptember 25-26-án 14. alkalommal kerül megrendezésre a Multimédia az oktatásban konferencia a Zsigmond Király Főiskolán. A konferencia témája az oktatási tevékenység és a – legszélesebb értelemben vett – multimédia-technológia kapcsolata, így a társadalomtudományi kutatástól a biológiai sajátosságokig, a módszertani kutatásoktól, a technológia új eredményeinek bemutatásáig széles területet fog át.