Pályakezdés Szponzor tartalom

Generációs ütközések: így dolgozik együtt az X, az Y és a Z

Elolvasom

Az iroda egyik sarkában Messenger-megbeszélést folytat az egyetemről néhány hónapja kikerült munkatárs, két asztallal arrébb az egyik legrégebbi, több évtizede a cégnél dolgozó kolléga a beszámolóján dolgozik a Z generáció számára meglepő eszközökkel: papírral és tollal. A munkahelyi csapat fele szívesebben dolgozik otthonról, a másik fele nap mint nap megjelenik az irodában reggel kilenckor. Mit lehet kezdeni az ehhez hasonló generációs különbségekkel a munkahelyeken? Szakemberekkel beszélgettünk.

Közoktatás Eduline

Művész leszek. Megélek-e?

Elolvasom

Használjam ki a tehetségem és csináljam azt amit szeretek, vagy tartsam el a családom? Valószínűleg majdnem mindenkinek, aki képző- illetve iparművészeti tanulmányokat folytat, forognak-forogtak már a fejében hasonló gondolatok. Kérdés, hogy a kettő egyébként kizárja-e egymást?

Közoktatás Eduline

Tehetséges Középiskolások Találkozója

Elolvasom

A szilárd alapokra épülő innovatív gondolkodásmód és a szorgalmas, erkölcsös munka teszi alkalmassá az embert a vállalkozói létre. A mai középiskolások generációja ezen elvek követésével feloldhatja a vállalkozókkal szemben meglévő előítéleteket – hangzott el a Fiatal Vállalkozók Hete keretében megrendezett Tehetséges Középiskolások Találkozóján..