szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha pihenéssel és filmezéssel töltenétek szívesen az év az első napját, akkor most megnézhetitek, hogy hol és mikor lesznek a legjobb műsorok.

L'ecsó

Mi is lehetne jobb, mint egy szuper mesével indítani az új évet. Remy, a patkány már kiskora óta séf szeretne lenni. Az álmai eléréséhez nem vezet könnyű út, azonban amikor már majdnem feladja érkezik a segítség, mégpedig egy embertől. Nézzétek meg Remyt a konyhában elsején 18:50-től az RTL Klubon.

Családi bunyó

A Családi bunyó főszereplői az ex bűnöző Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak. A filmben az egész család pankrációs rendezvényeken vesz részt. Mikor a két fiatal, Zak és Paige lehetőséget kap, hogy az első számú pankrációs szórakoztatócég tagjai legyenek több nehézséggel kell szembenézniük. A Családi bunyót megnézhetitek a TV2 műsorán 21:00-tól.

Perzsia hercege - Az idő homokja

Ha szeretitek a történelmi filmeket, akkor holnap 16:50-kor kapcsoljatok a Viasat 3-ra. A történet főszereplője Dastant, aki utcagyerekként élte életét, míg a perzsa király örökbefogadta. A filmben feltűnik egy különleges homokóra és tőr is, melyek az emberiség jövőjét veszélyeztetik.

Táncterápia

A vígjátékok kedvelőinek ajánljuk ezt az angol családi filmet. A főszereplő Sandra épp nyugdíjas évei előtt áll, amikor élete teljesen felfordul. Költözni kényszerül, ami nagyon nincs ínyére, de egy társastánc-tanfolyam mindent megváltoztat. A Táncterápiát 21:40-től nézhetitek meg a Duna TV-n.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!