szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Megnéztük, hogy 26-án miből választhattok, ha a TV előtt szeretnétek kicsit kikapcsolódni. Mutatjuk a legjobbakat.

Zootropolis - Állati nagy balhé

Egy mese nem csak meserajongóknak. Egy olyan világban játszódik, ahol a földi civilizációt az állatok alakították ki. A főszereplő Judy, a nyuszi, aki kiskorától kezdve rendőr szeretne lenni, és amikor egy eltűnt vidrát keresnek, akkor önként jelentkezik az ügy megoldására. December 26-án az RTL Klubon 18:50-től részesei lehettek Judy kalandjainak.

Igazából szerelem

A kihagytatatlan karácsonyi vígjáték, amit minden évben látni kell. A történet természetesen a szerelemről szól, és arról, hogy senkit nem kerül el. A film igazi sztárparádé, csak néhány a szereplők közül: Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley. Ha idén sem szeretnétek kihagyni az Igazából szerelmet, akkor 26-án 19:00 órától irány a kanapé és kapcsoljatok a TV2-re.

Demóna

Egy régi mese, új köntösben. A történetben megismerhetjük a Csipkerózsika mese előzményeit. A tiszta szívű Demóna szíve egy árulás után kővé változik, ezért bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a kislány kezd felnőni, Demóna rádöbben, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is. A filmet Angelina Jolie főszereplésében nézhetitek meg december 26-án, 19:10-től a Viasat3 műsorán.

Kelekótya karácsony

Karácsonykor legjobb a vígjáték, a Kelekótya karácsonnyal pedig nem lőhettek mellé. Luther Krank és felesége úgy döntenek, hogy karácsonykor inkább melegebb éghajlatra utaznak és kihagyják az ünnepi őrületet. Mire mindent összepakolnak, bejelentkezik a világ másik részén élő lányuk, aki hazatér karácsonyra. A szülőknek egy napjuk marad arra, hogy minden előkészítsenek a tökéletes karácsonyhoz. A bolondos, vidám történetet megnézhetitek 26-án, 19:40-től a Duna TV-n.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!