szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Itt a december, jönnek az ünnepek és a téli szünet. Ha szeretnétek már most karácsonyi hangulatba kerülni, akkor mutatunk nektek néhány filmet és sorozatot Netflixen, amivel garantált az ünnepi érzés.

Az egyik legjobb dolog a decemberben, hogy nyugodtan nézhetünk karácsonyi filmeket minden mennyiségben, sosem lehet elég.

Dash & Lily

Ez az amerikai vígjáték sorozat lehet kezdésnek a legjobb. A főszereplők Dash, Lily és egy piros notesz. A két főszereplő a piros füzeten keresztül kihívások elé állítják egymást, de mi lesz a vége?

The Princess Switch

Ezt a sorozazot akkor ajánljuk, ha valami kiszámítható kikapcsolódásra vágytok. Nincsenek nagy csavarok a történetben, de pont ez a lényege. Csak nézitek és közben hangolódhattok az ünnepekre. A filmből több rész is készült, akár mozi maratont is tarthattok.

The Christmas Chronicles

Egy igazi télapós, rénszarvasos kaland. Kistesóval, nagytesóval, szülőkkel, bárkivel érdemes megnézni ezt a két filmet, aki szereti a mesék világát. A The Christmas Chronicles mindkét része szerepel egyébként a Netflix top 10-es listáján. Úgy látszik már mindenki érzi a karácsony szellemét.

Holidate

Romantikus amerikai vígjáték ünnepi hangulattal fűszerezve. Vajon egymásra találnak az egymással küzdő főszereplők?

Filmajánló hétvégére: gimis sztorik a Netflixen

Hiányzik az iskolai élet és unjátok az otthoni tanulást? Sajnos azt nem tudjuk, hogy mikor térhettek vissza az iskolapadba, de ajánlunk néhány sorozatot és filmet, melyek az iskolás életről szólnak, így egy kicsit segítenek visszarázódni a normál hétköznapokba.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!