szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Összeszedtünk nektek 5 olyan applikációt, ami segítség lehet a biológiai tanulásban, de akkor is jól jön, ha csak szeretik a bioszt és érdekel titeket.

Ezzel az alkalmazással virtuális utazást tehettek az emberi testben, külön-külön megfigyelhetitek az egyes szerveket. Arra is van lehetőség, hogy a szervrendszereket ki-be kapcsoljátok. Választhattok női és férfi testet is.

A 3D Brain nevű alkalmazással mindent megtudhattok az agy működéséről. Felfedezhetitek az agy régióit és annak funkcióit. Megnézhetitek, hogy mi történik, ha megsérül az agy.  Találtok benne részletes leírást a rendellenességekről, agykárosodásról.

Ez az alkalmazás az érettségire segít felkészíteni. Az appal megnézhetitek a korábbi évek feladatsorait, évenkénti és tartalom szerinti bontásban. A megoldásokat is megnézhetitek a javítókulcs ikonra kattintva. Nem csak a biológia tantárgyat találjátok meg az applikációban, történelem, magyar, kémia feladatsorokat is gyakorolhattok.

Ezzel az appal az emelt biológiai érettségire tudtok készülni. Számos leírást, magyarázatot találtok benne képekkel.

Ez az alkalmazás kvíz formájában segít tanulni. Általános biológiai kérdéseket találtok angol nyelven, így az angol nyelvtudásotokat is fejleszthetitek. Két „játékmód” közül választhattok, lehet végtelen és válaszolhattok meghatározott időre.

Egy floridai diák dezodornak hitte a paprikaspray-t, kórházba kerültek a társai

Egy hetedik osztályos, floridai diák azt hitte, hogy a paprikaspray dezodor, az egész gimnáziumot ki kellett üríteni, 41 tanuló került kórházba.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!