szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy New York-i anyuka úgy döntött, hogy megpróbálja megkönnyíteni az iskolások reggelét, 1200 pozitív üzenetet írt meg kézzel, hogy vidáman induljon a hétfő reggel.

Összesen 1200 kézzel írott üzenet várta a New York-i Amsterdam középiskola tanulóit hétfő reggel, miután egy egyhetes szünetről tértek vissza. Minden diák szekrényén volt egy színes cetlire írt pozitív üzenet.

null

null

"Az első dolog, amit észrevettem, a sok szín volt, majd elkezdtem őket olvasni, és megláttam, hogy ezek mind pozitív üzenetek, ami nagyon-nagyon jó" - mondta Emma Kelly, egy 17 éves tanuló a Good Morning America cikkében .

null

null

Lori Stachnik az anyuka, akinek a diákok a kedves, inspiráló üzeneteket köszönhetik. Lorinak úgy jött a motiváló ötlet, hogy meghallotta, ahogy fia beszélget a barátaival és rájött, hogy mekkora nyomást jelent nekik az iskola. Látott korábban egy cikket egy lányról, aki osztálytársainak írt kedves üzeneteket és úgy gondolta, hogy ezt ő is megteheti.

„Vettem egy csomó post it-et és az interneten utánanéztem az inspiráló üzeneteknek. Tudom, hogy min mennek keresztül a gyerekek az iskolában”

 – mondta Lori, aki üzeneteivel szebbé tette a diákok hétfő reggelét.

null

null

Az anyuka 7 napig írta a jegyzeteket, mert nem szerette volna fénymásolni őket, azt akarta, hogy mindenki egyedi, kézzel írott üzenetet kapjon. Az iskola hétfőn megosztotta a fényképeket a színes cetlikkel díszített szekrényekről.

Kétperces földrajzi teszt estére: tudjátok a helyes válaszokat?

Nyolc fővárost választottunk ki, nektek csak hozzájuk kell rendelni a megfelelő országot. Lássuk, mennyi idő alatt tudtok válaszolni az összes kérdésre.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!