szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kipihennétek az éppen tartó érettségi vagy a vizsgaidőszak fáradalmait? Ezekért a filmekért érdemes a héten moziba menni, ezek végeztek az amerikai toplisták élén.

Az első helyen végzett A kis kedvencek titkos élete 2 animációs kalandfilmvígjáték, amelynek 47,1 millió dollárra becsült nyitóhétvégi bevétele még a felét sem érte el a 2016-os elődje által termelt összegnek. 

A vártnál sokkal rosszabbul teljesített az X-Men-széria legújabb darabja, az X-Men: Sötét Főnix scifi-akciófilm, amelynek 33 millió dolláros nyitóhétvégi bevétele az eddigi legrosszabb eredmény az X-Men-produkciók 20 éves történetében. 

Mennyibe kerül a strandbelépő diákigazolvánnyal? Második rész

Néhány napja utánajártunk, hogy diákigazolvánnyal mennyiért strandolhattok Budapesten és környékén. Most megnéztük, hogy mennyibe kerülnek a fürdőjegyek a nagyobb vidéki városokban.

Az észak-amerikai hétvégi filmes slágerlista harmadik helyén az Aladdin élőszereplős változata végzett, amelyre forgalmazása harmadik hétvégéjén is még 24,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai filmszínházakban.

A kasszasikerlista negyedik helyezettje a múlt heti győztes, a Godzilla II - A szörnyek királya című fantasy kaland- és akciófilm lett, amely 15,5 millió dollárt hozott második hétvégéjén. Az ötödik helyezett Dexter Fletcher Rocketman című Elton John-életrajza, amely további 14 millió dollárral gyarapította a múlt heti premierhétvégén szerzett 24 millió dolláros bevételét.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!