szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az ország legszebb könyvtárát, olvasótermét keressük az Eduline-olvasók segítségével: múlt héten indult a szavazás, eddig közel kétezren szavaztak.

Még mindig a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár vezet, hiszen a szavazók többsége gondolja úgy, hogy a Fészek olvasótermei és könyvtárépülete a legszebb az országban. Azonban nem sokkal van lemaradva az első helytől a BME könyvtárának-olvasóterme és Debreceni Egyetem könyvtára sem.

Ha még nem szavaztatok, de megnéznétek, milyen épületek versenyeznek, akkor itt megtehetitek.

Szavazásunk első körében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, a Központi Statisztikai Hivatal könyvtára, az ELTE Egyetemi és az Angol-Amerikai Intézet és Germanisztikai Intézet Könyvtára, a BME könyvtára, a CEU könyvtára, a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem könyvtárai közül választhattok.

A szavazás,egy hétig, január 15-ig tart, tehát ha még nem tettétek, van időtök leadni a voksotokat.

Melyik Magyarország legszebb könyvtára? Indul a szavazás!

Az ország legszebb könyvtárát-olvasótermét keressük: a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár bölcseleti olvasóterme, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem monumentális olvasóterme vagy az Ferenciek terén álló ELTE Egyetemi Könyvtára, esetleg az CEU vagy a Corvinus modern könyvtára a legszebb? Szavazzatok!