szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fantasy, pszichothriller, dráma is van az elmúlt napok legnézettebb filmjei között - nézzük, milyen filmekkel lazíthattok két vizsga között.

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát az Aquaman, a fantasyre a hétvégén további 30,7 millió dollár értékben váltottak jegyet, ezzel hazai bevétele csaknem elérte a 260 millió dollárt. Az Aquaman világszerte átütő siker, globális árbevétele már 940,7 millió dollárnál tart. 

A hétvége egyetlen jelentősebb premierfilmje, a Végtelen útvesztő című pszichothriller a második helyen végzett 18 millió dollár bevétellel, ami kétszer annyi, mint amennyibe az elkészítése került.

Az ugyancsak harmadik hete játszott Mary Poppins visszatér a harmadik legnagyobb bevételt hozta 15,8 millió dolláros bevétellel. Az 1964-es Mary Poppins folytatása globálisan már 256 millió dollárt hozott.

Az előző héthez hasonlóan a negyedik helyen a Pókember: Irány a Pókverzum! végzett 13 millió dollárral, ötödikként az ŰrDongó, a Transformers-széria legújabb epizódja futott be 12,8 millió dollárral. Hatodik helyen Clint Eastwood A csempész című drogcsempészdrámája végzett 9 millió dolláros bevétellel.

A hetedik helyezett, az Alelnök című életrajzi film Dick Cheney volt amerikai alelnökről az előző hetinél 25 százalékkal kevesebbet, 5,8 millió dollárt hozott a hétvégén, eddigi összbevétele fele a 60 millió dolláros költségvetésnek.

Több száz forintot spórolhattok, ha jókor mentek moziba: itt vannak a jegyárak

Utánajártunk, hogy mennyiért vásárolhattok diákjegyet a budapesti mozikban.