szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az éveken át vezető Facebook, Alphabet, Google, már nincs a világ 10 legvonzóbb munkahelyei között. Itt vannak az új toplistások.

Megjelent a Glassdoor 2020-as listája, amiben összeszedték a most legvonzóbb munkahelyeket. Meglepő lehet, hogy ezen a listán most nem a nagy cégóriások állnak az első helyeken.

A Facebook, amelyet az elmúlt 10 évben háromszor választottak a legjobb munkahelynek, a 23. helyen szerepel. A Google, amelyet 2015-ben szavaztak meg a legjobb munkahelynek, és az elmúlt nyolc évben mindig a top 10-ben volt, a Glassdoor listáján most kicsűszott az élmezőnyből és a 11. helyen szerepel. Az Apple, a korábbi szép eredmények után a 84. helyen áll.

Itt van az első tíz a 2020-as legjobb munkahelyek listájáról:
 
1. HubSpot 
2. Bain & Co. 
3. DocuSign 
4. In-N-Out Burger 
5. Sammons Financial Group 
6. Lawrence Livermore National Laboratory 
7. Intuitive Surgical 
8. Ultimate Software 
9. VIPKid 
10. Southwest Airlines

Pályaválasztás előtt álltok? Ajánlunk néhány ingyenes kérdőívet, tesztet, amellyel könnyebb lehet a döntés. Ezekkel kideríthetitek, milyen képzés vagy éppen szakma való nektek, de önismereti témában is előrébb juthattok.

Itt a legvonzóbb munkahelyek listája, ezeket a vállalatokat sokan választják

Ismét egy autógyár, ezúttal a Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató a magyar munkavállalók értékelése szerint - közölte a Randstad Hungary.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.