szerző:
Eduline

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít és a magyart is érti. Ha ez nem lenne elég, azonnal fordíthattok is böngészés közben.

©

Igen hasznos bővítmény az Instant Translate, amelyet Chrome-hoz, Firefoxhoz, Operához és Edge böngészőhöz is le lehet tölteni. Ha már régóta kerestek olyan fordítót, aminél nem kell mindig Ctrl+C és Ctrl+V folyamatot lejátszani, akkor ez nektek is tetszeni fog. A feladata egyszerű: lefordítja a kijelölt szavakat, szövegrészeket (akár pdf-ből is) tetszés szerint választott nyelvre - írja a hvg.hu.

©

És hogy hogyan működik?

A települése, majd az indítása után azonnal aktiválódik, és ha ezután a böngészőben fellépünk egy weboldalra, akkor már ki is próbálhatjuk a bővítmény tudását, igaz, ehhez előbb be kell kapcsolnunk a jobbra megjelenő, új bővítményre figyelmeztető ablakban - írja az oldal. Ezután ha a weboldalon kijelölünk egy szövegrészletet, majd rákattintunk a jobb egérgombbal, elég kiválasztanunk a megjelenő menüből a bővítményt. Ekkor egy ablak jelenik meg, benne a tartózkodási helyünknek megfelelő nyelvre történő fordítás.

Ingyenes és jól működik: a három legjobb ingyenes, online fordító

Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Három ingyenes oldalt ajánlunk nektek, ami választ adhat a kérdésetekre. 1. Webforditas.hu Szövegfordító, sőt mondatelemző funkciót is találtok a webforditas.hu oldalon. A szótárat nehezebb szövegeknél is használhatjátok, mivel az összes lehetséges fordítást megjeleníti.