szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha nyelvvizsgára készültök és tartotok a szóbeli vizsgarésztől, ez az app nektek is hasznos lehet. Az angol kiejtés mellett pedig a hallásértést is ingyenesen gyakorolhatjátok.

A Learn English Daily egy olyan alkalmazás, amellyel minden nap gyakorolhatjátok az angolt. A szavak és rövid párbeszédek témák szerint vannak csoportosítva. Ezeket meghallgatva és hangosan ismételve javíthatjátok a szókincseteket. Mivel a leghosszabb párbeszéd is csupán 1-2 perces, ezért bárhol és bármikor tudtok a gyakorlásra elegendő időt szánni.

©

Az alkalmazáson belül, különböző témában néhány perces kisfilmek megnézésére is van lehetőségetek. És ha mindez még nem lenne elég, az igeidőket bemutató táblázatoknak köszönhetően a nyelvtanotokat is fejleszthetitek. 

Íme, az árak: ennyit kell fizetni a középfokú nyelvvizsgáért

A 2020-as felsőoktatási felvételin a jelentkezőknek egy emelt szintű érettségit kell tenniük, illetve egy B2-es (középfokú) nyelvvizsgát kell szerezniük, különben nem kerülhetnek be egyetemre, főiskolára. Mennyibe kerülnek a legnépszerűbb B2-es vizsgák? Mutatjuk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.