szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szuper telefonos alkalmazásokat ajánlunk nektek a nyárra: kiránduláshoz vagy éppen nyelvtanuláshoz - mindegyikhez nagyon jól jöhetnek.

Beszélgetések

Ezzel az alkalmazással már beszélgetéseket is fordíthattok, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthattok vele. És a lényeg: teljesen ingyenes.

Nyaralásra

Ez az app bár sima fordítóprogramként is üzemel, a legjobb funkciója mégis a beszédfelismerés. A nagy nyelveknél - és amely nyelveknél lényeges különbségek vannak - ráadásul különféle nyelvjárásokat is megkülönböztet, éppen ezért nagyon jól jöhet egy-egy külföldi nyaraláshoz.

Offline is

Ez az alkalmazás azoknak készült, akik nem szeretnek sok időt eltölteni szótár lapozásával és internet-hozzáférésük sincs, ahol gyorsan rákereshetnének az idegen szavakra.

Három ingyenes mobilapp a nyárra, amit még nyaralás előtt érdemes letölteni

Hamarosan itt a nyári szünet. Hosszú útra mentek vagy a strandon lazítotok, de nem szeretnétek unatkozni? Ha szívesen tanulnátok valami újat, vagy fejlesztenétek a nyelvtudásotokat a nyáron is, ez a lista nektek szól. A következő cikksorozatunkban olyan appokat ajánlunk, amik mindenkinek jól jöhetnek a nyáron. 1. rész: nyelvtanulás.