szerző:
Eduline

Az egyik legismertebb pornóoldal megelégelhette, hogy állandóan valami rosszal azonosítják őket, ezért külön a programot indítottak az oda tévedő tinik oktatására.

©

A Pornhub a Youtube felnőtt tartalmú megfelelőjeként is azonosítható. Népszerűsége és ismertsége miatt nagyon könnyen akadhatnak fiatalok is az oldalra, amiben vélhetően nem sok szülő leli örömét.

Az oldal viszont szeretné proaktívan feloldani a helyzetet, és ha már a szülők nem beszélnek eleget, vagy túl későn teszik ezt otthon a gyerekükkel, esetleg nem állítanak be böngészési szűrőket az ilyen tartalmak kivédésére, akkor a szerkesztők szerint inkább normális, oktató jellegű tartalommal együtt böngésszenek a fiatalok az oldalukon.

Két főbb csoportja van a szexuális felvilágosító tartalmaknak az oldalon:

  • A Get Healthy (Légy egészséges) a férfi és a női test anatómiájáról, a nemi úton terjedő betegségekről, valamint a szaporodást érintő kérdésekről (férfi és női meddőség, menstruáció, terhesség) tájékoztat
  • A Sexuality (Szexualitás) pedig a tartós kapcsolatok alapjainak kérdéskörét járja körül, valamint azt is, hogy miért kiemelkedően fontos a nyomásgyakorlástól mentes, közös megegyezésen alapuló szex.

Gyakran ismételt kérdésekkel is foglalkoznak, ugyanis mindenre nem lehet választ adni a fentebbi témakörökben. Itt akadhat akár 50 éves kérdező is, nem fkizárólag a fiataloknak szánják.

http://azatlasz.hu/feltoltesek/torikonyv_szatira.pdf