szerző:
Eduline

Már nincs géz és jód sem abban az iskolában, ahová Áder János gyereke is jár. A szülők dobtak össze egy osztálypatikára – írta a cink.hu.

Szily László írta meg a cink.hu-n, hogy az egyik rózsadombi elit iskolában már nincs géz és jód sem, mert a Klik arra sem adott pénzt, sőt, még az igénylésre sem válaszolt. Szily elmondása szerint ide jár Rogán Antal és Áder János gyereke is.

A védőnő hónapokig a saját zsebéből vásárolta meg, ami feltétlenül szükséges, ám az iskolába 800 gyerek jár és már nem bírta tovább finanszírozni a gyógyszereket. Így az iskola most a szülők segítségét kérte. Nem ők az elsők, hiszen máshol papírt, wc-papírt is kérnek a szülőktől, erről itt olvashattok bővebben.

Még több infó

Elképesztő állapotok az iskolákban: a szülőktől kértek segítséget

PSZ: 2800 tanárt rúghatnak ki a közoktatás átalakítása miatt

Mélyen hallgat a Klik, mennyit csúsznak a tanári fizetések

Ősszel eldőlhet a Klik sorsa

„Egy olyan nagy, egész országot behálózó, összetett és változatos rendszert, mint a közoktatásé, képtelenség egy villámgyorsan gründolt központból, szovjetes centralizáció mellett irányítani. Vagyis nem képtelenség, csak a minőség ilyen lesz. Nem kellett oktatási szakembernek sem lenni, hogy ezt már Hoffmann Rózsáék ámokfutása előtt mindenki átlássa” – írta Szily.