szerző:
Eduline

Az ausztrál Legyen Ön is milliomos legújabb adásában egy tesitanár, Whitney Beseler csúnyán elhibázta a bemelegítő kérdést. Ez a nap videója.

A kvízműsor első kérdése mindössze 100 dollárt, azaz körülbelül 20 ezer forintot ért volna a versenyzőnek - már ha sikerült volna eltalálnia a helyes választ. A székben ülő tesitanár, Whitney Beseler azonban túl ideges volt - írja a Courier-Mail.

A kérdés úgy hangzott: "Az alábbiak közül melyik nem egy olyan ékszer, ami két ember közötti kapcsolatot szimbolizál?". A válaszok között szerepelt az eljegyzési gyűrű, az évfordulóra ajándékozott gyűrű, a házassági gyűrű és a burger ring, ami a Burger Rings nevű, puffasztott kukoricából készült rágcsálnivalóra utalt.

A gondolkodási idő lejárta után egy másodpercbe sem telik Beselernek, hogy a fejéhez kapjon, és rájöjjön, nagyon rosszat jelölt meg. "Istenem, Eddie. Ez volt a legkínosabb dolog, ami valaha történt velem" - mondta utána a műsorvezetőnek. Bár a nyereménytől elesett, azért nem hagyták üres kézzel hazamenni: kapott egy csomag Burger Ringst. Tesztelnétek magatokat? Itt ajánlottunk ingyenes, online teszteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!