szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hol tart a középiskolai felvételi folyamata és miből érettségiznek a diákok a héten? Ezek lesznek a legfontosabb történések a héten.

Folytatódnak az érettségik

A héten továbbra is zajlanak az őszi érettségik írásbeli vizsgái: németből ma, holnap informatikából vizsgáznak a diákok. De ezen a héten lesz még a biológia- és a fizikaérettségi is. Folyamatosan frissülő cikkeinket itt olvashatjátok a 2019-es őszi érettségiről.

Elkezdődött a keresztféléves felvételi: itt vannak a legfontosabb tudnivalók

Október 15-én kezdetét vette a keresztféléves felvételi, már lehet jelentkezni a februárban induló felsőoktatási képzésekre. A jelentkezés november közepéig tart. Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket és válaszokat.

Középiskolai felvételi

Tegnap volt a határideje annak, hogy a középiskolák közzétegyék a felvételi eljárásuk rendjét tartalmazó tájékoztatójukat. Így tehát már tudni lehet azt is, melyik iskolára milyen felvételi szabályok vonatkoznak. A középiskolai felvételiről itt olvashatjátok a cikkeinket.

Ösztöndíj pedagógushallgatóknak

A Nemzetiségi Pedagógus Tanulmányi Ösztöndíjprogram meghosszabbított leadási határideje a hét második felében jár le, így még pályázhattok rá, ha nemzetiségi óvodapedagógus, tanító- és tanárszakos hallgatók vagytok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!