szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hamarosan nyilvánosságra hozzák a középfokú iskolák felvételi tájékoztatójukat, október 20-ig az összes intézmény dokumentumát megtaláljátok.

A középfokú iskolák felvételi tájékoztatójában találjátok meg többek között a jövőre induló tanulmányi területeket, illetve a felvételi kérelmek rangsorolási szempontjait is.

„Amennyiben a kiszemelt tanulmányi terület esetén a középiskola a felvétel feltételeként előírta a központi írásbeli vizsgát, úgy a jelentkezőnek 2019. december 7-ig kell jelentkeznie a vizsgára” – hívja fel a figyelmet az Oktatási Hivatal.

A vizsgát bármely vizsgaszervező intézményben megírhatjátok, függetlenül attól, hogy a későbbiekben jelentkeztek-e abba a középiskolába vagy sem.

Fontos, hogy ez a jelentkezés és ez a decemberi határidő csak az írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze a középfokú iskolákba való jelentkezéssel, melynek határideje 2020. február 19.

A középiskolai felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

A 2020-as középiskolai felvételi legfontosabb dátumai - egy helyen

Októberben a felvételi tájékoztatók közzétételével indul a középiskolai felvételi. Összegyűjtöttük a legfontosabb dátumokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!