Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ezt tervezik március 15-re a közoktatásban tiltakozók

3

Felkerült a Facebookra a tiltakozó tanárok újabb akciójának eseménye.

Forrás: Fazekas István

A március 15-i tüntetést a Tanítanék Mozgalom szervezi. A program szerint 15 órától vonulnak a Hősök teréről az Andrássy úton át a Kossuth térre.

hirdetés
hirdetés

A megmozduláshoz a program szerint már 25 civil mozgalom és szakszervezet csatlakozott, de további szervezetek jelentkezését várják.

Ahogy a februári tüntetés alkalmával, úgy most sem csak a közoktatás lesz a téma, ahogy a szervezők írják: „Szolidaritást vállalunk a közalkalmazottakkal, köztük az egészségügyi, a kulturális és a szociális szféra dolgozóival! A bizonytalanságban tartott köztisztviselőkkel! A közlekedési dolgozókkal! Felerősítjük azoknak a hangját, akiknek problémafelvetéseit, javaslatait nem akarja meghallani a hatalom.”

A február 13-i tüntetésről készült beszámolónkat itt olvashatjátok, a tiltakozásról pedig minden friss infót megtalálhattok itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Kovács Mária

Géppityut otthon felejtjük, sőt kockaköveket sem szedünk fel, autókat sem borogatunk!

Hamar Anna

Az utazástól kissé kimerülve, de ott a helyem!!!

Kovács József

Jó lenne ha minél többen lennének és a géppityut sem felejtenék otthon

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X