Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Saját tanára zárta irattartó szekrénybe a 9 éves általános iskolást

A texasi Juan Seguin Elementary School: durva büntetés várt a diákokra
A texasi Juan Seguin Elementary School: durva büntetés várt a diákokra
Forrás: seguin.ljisd.com

Kegyetlen módszerekkel próbálta móresre tanítani diákjait egy texasi tanárnő. Volt, akinek a haját tépte, az egyik kilencéves kislányt pedig bezárta az irattartó szekrénybe – számolt be a Daily Mail.

hirdetés

A pedagógus állítólag többször is „retardáltnak” nevezte a rá bízott gyerekeket. Előfordult, hogy arra biztatta a diákokat, nyugodtan egyék meg a mosdó padlójára leesett ennivalót, és többször is kezet emelt rájuk.

A sajátos nevelési igényű diákokat oktató Juan Seguin Elementary School pedagógusát azonnal elbocsátották, amint fény derült a durva módszereire. „Sikolyszobába” zárják a fegyelmezetlen diákokat egy iskolában – a durva büntetésről itt olvashatsz bővebben.

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X