Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Letaglózó YouTube-videót készítettek amerikai diákok

Negyvenéves önmaguknak üzennek illinoisi diákok: a videó még csak pár napja került fel az internetre, máris több tízezren látták – írja a Huffington Post.

Részlet a videóból
Részlet a videóból
Forrás: YouTube
hirdetés
hirdetés

A videón leszbikus, meleg, biszexuális és transzszexuális tanulók vallanak az őket érő támadásokról. Könnyeikkel küszködve mesélnek arról, hogy az iskolában sokan átnéznek rajtuk, társaik képtelenek elfogadni a másságot.

Az egyik diák a beszámol arról is, hogy a családja sem áll mellette: amikor a mostohaapja megverte, az anyja csak annyit mondott neki: „Tudom, hogy buzi vagy.” Sokan ennek ellenére úgy érzik, előbb-utóbb változik majd az emberek hozzáállása. Tizenhat éves önmaguknak üzennek jogi egyetemisták – a felvételt itt nézheted meg.hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X