szerző:
Eduline

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a fiatalember, akit egy osztálytársa csalt el szerda kora délután a Duna-partra, majd egy zsinórral fojtogatta. A támadót őrizetbe vette a rendőrség.

A tanórák után egy 20 éves paksi fiatal elcsalta osztálytársát, egy 19 éves fiút a Duna-partra azzal, hogy mutatni akar neki valamit. Amikor odaértek, egy zsinórral fojtogatni kezdte, de a zsineg elszakadt. A támadó megfenyegette a fiatal fiút, ha elmondja valakinek a történteket, nagyon megbánja. A fiatalember nem is szólt senkinek, de szülei észrevették nyakán a fojtogatás nyomait, és kórházba vitték fiúkat - írja a hvg.hu.

A rendőrséget a kórház értesítette; a nyomozók az adatgyűjtés és tanúkihallgatások után, csütörtökön egy dunaújvárosi étteremből állították elő a 20 éves férfit. Kihallgatása során tagadta tettét. A paksi fiatalember ellen korábban már folyt eljárás rongálás és garázdaság miatt, továbbá kiderült, nem ez az első eset, amikor osztálytársát bántalmazta. A rendőrség a fiatal férfit őrizetbe vette, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

eduline