Felvételi ponthatárok 2020

Felvételi ponthatárok 2021


Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 316
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda)

n.i.

SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda)

n.i.

SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Nyírbátor)

n.i.

SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Nyírbátor)

n.i.

SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 50
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 60
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 50
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 63
SZIE-ÉTK M N K élelmiszermérnöki (angol nyelven)

n.i.

n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal



hirdetés
hirdetés