Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2016
Felvételi ponthatárok 2017
Felvételi ponthatárok 2018
Felvételi ponthatárok 2019

Felvételi ponthatárok 2020


Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 315
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 315
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki n.i.
SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 59
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 77
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 54
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 79
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal

hirdetés


hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X