Felvételi ponthatárok 2020


Felvételi ponthatárok 2021
Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N A biomérnöki 315
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 315
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki

n.i.

SZIE-ÉTK M L A élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 59
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 77
SZIE-ÉTK M L A élelmiszermérnöki 54
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Budapest) 280
SZIE-ÉTK A N A élelmiszermérnöki (Budapest) 317
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK A L A élelmiszermérnöki (Kisvárda) 305
SZIE-ÉTK M N A élelmiszermérnöki (angol nyelven) 79
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal



hirdetés
hirdetés