Felvételi pontok 2011
Felvételi pontok 2012
Felvételi ponthatárok 2013
Felvételi ponthatárok 2014
Felvételi ponthatárok 2015
Felvételi ponthatárok 2016
Felvételi ponthatárok 2017
Felvételi ponthatárok 2018

Felvételi ponthatárok 2019


Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
Intézmény,
kar betűkódja
Képz.
szint
Munka-
rend
Fin.
forma
Szak Pont-
határ
SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) ni
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 55
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 79
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 79
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 74
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal

hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X