Felvételi ponthatárok 2020
Felvételi ponthatárok 2021
Felvételi ponthatárok 2022
Felvételi ponthatárok 2023
Felvételi ponthatárok 2024

Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar

Kar betűkódja Képzési szint Munkarend Fin. forma Szak Ponthatár
SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 306
SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 326
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 286
SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven)

n.i.

SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 55
SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 79
SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 79
SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 74
n.i.: A szak nem indult

Forrás: Oktatási Hivatal



hirdetés
hirdetés