Felvételi pontok 2011
    Felvételi pontok 2012
    Felvételi ponthatárok 2013
    Felvételi ponthatárok 2014
    Felvételi ponthatárok 2015
    Felvételi ponthatárok 2016
    Felvételi ponthatárok 2017
    Felvételi ponthatárok 2018

    Felvételi ponthatárok 2019


    Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar
    Intézmény,
    kar betűkódja
    Képz.
    szint
    Munka-
    rend
    Fin.
    forma
    Szak Pont-
    határ
    SZIE-ÉTK A N Á biomérnöki 306
    SZIE-ÉTK A N K biomérnöki 306
    SZIE-ÉTK A N Á élelmiszermérnöki (Budapest) 326
    SZIE-ÉTK A N K élelmiszermérnöki (Budapest) 326
    SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Budapest) 286
    SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Budapest) 286
    SZIE-ÉTK A L Á élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
    SZIE-ÉTK A L K élelmiszermérnöki (Kisvárda) 294
    SZIE-ÉTK M N Á élelmiszermérnöki (angol nyelven) ni
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 55
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki 79
    SZIE-ÉTK M L Á élelmiszermérnöki 79
    SZIE-ÉTK M L K élelmiszermérnöki 74
    n.i.: A szak nem indult

    Forrás: Oktatási Hivatal

    hirdetés


    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés

    Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

    X