szerző:
Eduline

Idén szeptember végéig több mint tízezer diák utazik InterRail-bérlettel. Pár év múlva remélhetőleg még többen elnyerhetitek a bérletet, a következő programra hamarosan újra jelentkezhettek.

©

Az itthon Szabad Európa-kártyaként meghirdetett program idei első évében szeptember végéig 10 826 európai fiatal utazik az InterRail-bérlettel, amellyel bejárhatják Európát - írja a kemma.hu.

Ujhelyi István, a #DiscoverEU program egyik mentora azt mondta, hogy Magyarország az egyik legjobb volt a programra pályázó országok között, a kvóta alapján kiosztható bérletekhez képest tízszeres volt a jelentkezők száma, így – fűzte hozzá – a következő években emelni kell a kvótát.

Ősztől újra pályázhattok a programra, ahová csoportosan is lehet jelentkezni:

Lemaradtatok a nyári ingyenes vonatjegyekről? Még lesz lehetőségetek pályázni

Ne bánkódjatok, ha lemaradtatok róla. Folytatódik a népszerű kezdeményezés, ősszel újra lehet jelentkezni az ingyenes vonatjegyekre. Ősszel újra lehet jelentkezni az ingyenes vonatjegyekre, hiszen az ősz folyamán újabb pályázatot írnak majd ki, ezért később még lesz lehetőségetek jelentkezni - írja a DiscoverEU. Mit is jelent ez a pályázat pontosan?