szerző:
Eduline

Elkészült a burgertérkép a főváros legjobb burgerezőiről - a térképet telefonról is böngészhetitek.

©

A Burger Blog elkészítette a budapesti burgerezők térképét - itt böngészhetitek -, amelyre csak a már tesztelt helyek kerültek föl, így az ikonokra kattintva elolvashatjátok az értékelést, mielőtt bárhova beültök.

Sárga ikonnal jelölték a burgerezőket, barnával pedig azokat, amelyek a BurgerCardot is elfogadják - ennek bemutatásával ketten ebédelhettek/vacsorázhattok/tízóraizhattok 10-30 százalékos kedvezménnyel. A három éve indított blogot Jancsa János írja, aki burgerfanatikus, civilben pedig pénzügyi elemző.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok, az Óbudai Egyetem VIII. kerületi campusa körül található étkezdékről itt, az Üllői úti kínálatról pedig itt találtok infókat. A 300 forintos pizzaszeletek titkát itt árultuk el.

Arról, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. A 400-500 forintos színházjegyek titkát ebben a cikkünkben árultuk el, a négy legjobb karácsonyi vásárt pedig itt mutattuk be.

A hallgatói élettel, szabadidővel és bulikkal kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!