A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a programot, amely a múlt héten ért volna véget.  Tovább »

Összegyűjtöttük az egyetemek klasszikus alakjait, akik minden egyes szakon jelen vannak. Íme, a lista.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számtalan jó film közül választhattok, ha mozizással szakítanátok meg az év második tanítási hetét. Nézzük, melyek a legnézettebb filmek.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719...  Tovább »

Senki sem támadta meg a helyi választási bizottság határozatát, így február 18-án népszavazás dönt majd az erzsébetvárosi szórakozóhelyek...  Tovább »

Hol lehet kiereszteni a fáradt gőzt egy-egy vizsga után?  Tovább »

A szünet után folytatódik a téli vizsgaidőszak, sokan csak most kezdenek bele igazán a tanulásba.  Tovább »

Az Arcade Fire, Bobby McFerrin, Roger Waters, Rod Stewart, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, Enrique Iglesias, Tricky, James Blunt, az Iron Maiden, a...  Tovább »

A vizsgaidőszak miatt ezt a szilvesztert otthon kell töltenetek, vagy egyszerűen nem szeretitek a december 31-i bulikat?  Tovább »

Elkezdődött a felvételi időszak, így minden végzős középiskolás fejében zsonganak gondolatok a jövőről, az egyetemről és az érettségiről.  Tovább »

Milyen az élet egyetemistaként Debrecenben?  Tovább »

A téli szünetben szívesen néznétek új filmeket? Utánajártunk, milyen filmekre vásároltak a legtöbben jegyet az amerikai mozikban - íme, a lista.  Tovább »

Itt van egy kis ízelitő a december 26-i tévéműsorból.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X