Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

Ha a héten egy kis pihenésre vágytok, ajánlunk pár helyet Budapesten, ahová érdemes elmenni. Itt a jó idő és a szünet, mi lenne jobb egy esti sétánál?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Épül a fesztiválváros a debreceni Nagyerdőben, ahol szerdán nyitja meg a kapuit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál - közölte a fesztivál...  Tovább »

Ezen a héten tombolni fog a kánikula, úgyhogy ha hűvösebb helyre vágytok, menjetek moziba. Ehhez ajánlunk ma népszerű filmeket.  Tovább »

hirdetés

Pár napra vége a strandidőnek, úgyhogy érdemes a napozás és az úszás helyett más programot keresni. Moziba mennétek? Van néhány ötletünk.  Tovább »

A kollégiumi létforma egy teljesen más világ, nem árt felkészülni. Már most érdemes elkezdeni beszerezni a dolgokat a költözésre.  Tovább »

Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

Különleges vezetések, épületbejárások, városi séták, koncertek, divatbemutatók, "kincskereső" programok és az év többi napján nem látogatható...  Tovább »

Itt a második kör: még mindig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi kampuszra. Szerintetek melyik a legszebb?  Tovább »

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

Vannak olyan szituációk, amit minden fesztiválozó átél egyszer, de ti ne kövessétek el ezeket a hibákat.  Tovább »

Ha szeretnéd olcsón megúszni a nyarat, de nem akarsz kimaradni a jóból, akkor itt megtalálod az összes jó, és egyben pénztárcabarát programot.  Tovább »

Kezdődik a nyári fesztiválszezon, összeszedtük, hol mennyibe kerülnek a belépők.  Tovább »

Ha véget ért az iskola, megvannak a vizsgák és az érettségi, akkor irány a strand.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X