Miért érdemes Szegeden tanulni? Hol lehet jókat ebédelni, lazítani, szórakozni?  Tovább »

Jó filmekkel lazítanátok a ZH-szezonban? Mutatjuk, milyen filmeket néztek milliók az elmúlt napokban az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretitek a jó pizzákat, de még nem találtátok meg a legjobbat, akkor itt az idő, hogy újabb helyeket próbáljatok ki.  Tovább »

Miért jó a Semmelweis Egyetemen tanulni? Milyenek a gyakorlati órák, melyik a campus legjobb helye, hol lehet jókat bulizni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miért jó Veszprémben tanulni? Hol lehet két előadás vagy szeminárium között lazítani?  Tovább »

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

Meguntátok a kolis és/vagy a menzás ételeket, valami finomabbra vágytok?  Tovább »

Instant bolognai, tantárgyfelvétel, a könyvtár a vizsgaidőszak kellős közepén - ezekről alighanem minden egyetemistának és főiskolásnak ugyanaz jut...  Tovább »

Megérkezett az őszi idő, itt az ideje a filmnézésnek! Mutatjuk, milyen filmekre váltottak a legtöbben jegyet az Egyesült Államokban a hétvégén.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

Magyarország legszebb egyetemvárosát keressük, a hétfő reggeli állás szerint továbbra is Szeged vezeti a szavazást.  Tovább »

Akcióvígjáték, horror, vígjáték és animációs film - többek között ilyen műfajok közül válogathattok, ha moziba mennétek a következő hetekben.  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X