Ma este nyitja meg kapuit a Mammut pláza új luxusmozija. Olcsó és kényelmes - minden, ami egy jó filmez kell.  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

Közlekedés, étkezés, sport, jegyzetek - a leggyakrabban felmerülő kérdések témakörei egyetemistaként, főleg anyagi szempontokból.  Tovább »

Ha te sem utazol el a négy napra, hanem helyette leülsz a kényelmes kanapéra és átengeded magad a lazításnak, összeszedtük, hova és mikor érdemes...  Tovább »

hirdetés

A lista természetesen bővíthető. Mi összegyűjtöttük nektek azt az öt dolgot, amit nem árt megtenni, mielőtt elérkeztek a harmadik ikszhez.  Tovább »

A Radnóti Színház Ifjúsági Műhelye (RIM) olyan témára hívja fel a figyelmet, amiről valahogy egyáltalán nem tudunk beszélni.  Tovább »

Az egyetemi évei - ha van szülői támogatás és ösztöndíj, ha nincs - senkinek sem jelentik az anyagi jólét csúcsát.  Tovább »

Közelednek a ZH-k, a témazárók, az érettségiről, a nyelvvizsgaszezonról és a látótávolságba kerülő vizsgaidőszakról nem is beszélve?  Tovább »

Biztosan láttátok már azt a háromszöget, amely az egyetemisták időbeosztását foglalja össze. A három csúcs: alvás, jó jegyek, szociális élet.  Tovább »

Már csak pár hét van az érettségiig, de két tétel között lazítanátok egy kicsit?  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy egy koliszobában filmklub szülessen? Hogyan lehet meghívni az ország leghíresebb pornóproducerét egy filmklubos vetítésre?  Tovább »

Alig tart ki az ösztöndíjatok a hó végéig, mégis szeretnétek eljutni színházba?  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

Metallica-koncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 5-én.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X