Milyen filmek kerülnek a mozikba a következő hetekben? Mit érdemes megnézni?  Tovább »

Közhely, hogy Budapesten elszabadultak a lakásárak, ami rosszul érinti azokat, akik nem kapnak kollégiumi férőhelyet.  Tovább »

Még jó néhány hét hátravan a vizsgaidőszakból.  Tovább »

Mert az egyetem jó dolog. Na de a vizsgaidőszak? Az mindenki rémálma.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tavaly év végén startolt el a MySchool csatorna, hogy ellensúlyozzák az iskola végén járó, vagy onnan kikerült fiatalok tapasztalatbeli...  Tovább »

Két tétel bemagolása között szívesen lazítanátok egy könnyű sorozattal?  Tovább »

Reméljük, a ti évetek azért ennél jobb volt.  Tovább »

Az egyetem, a főiskola nem lenne nélkülük ugyanaz. Ők azok, akik miatt még évek múltán is gyomorgörccsel gondolsz egy-egy vizsgaidőszakra.  Tovább »

Ha úgy érzitek, hogy a majdnem másfél hetes pihenés után még mindig szükségetek van egy kis kikapcsolódásra, irány a mozi.  Tovább »

8000 forinttal maradhat több a pénztárcátokban.  Tovább »

A szilveszter nem a ti ünnepetek, ezért valamilyen alternatív lehetőséget kerestek az év utolsó estéjének eltöltéséhez? A színház jó ötlet.  Tovább »

A szilveszter nem tartozik a kedvenc ünnepeitek közé, ki nem állhatjátok a kötelező bulizást, vagy csak a vizsgák miatt mondtok le a december 31-i...  Tovább »

Nem fogtok unatkozni a következő napokban, egymást érik a koncertek Budapesten. Egy kis ízelítő.  Tovább »

Nem kell feltétlen a naptárra néznie a végzősöknek az utolsó félévhez közeledve, hogy tudják, már nem tart sokáig.  Tovább »

Robbie Williams, a Depeche Mode, Bruno Mars, a Green Day, a Marilyn Manson, Alice Cooper, a Tangerine Dream, John McLaughlin, Mireille Mathieu...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X