Mit érdemes tudni a budapesti diákbérletről?  Tovább »

Kitört a nyár (még akkor is, ha néha esik), úgyhogy végérvényesen birtokba vehettétek a kiülős helyeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lassan jönnek az első vizsgák, de a másfél hónapig tartó tanulás előtt/közben is kell lazítani, ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

Parkolóvá alakíthatják az egyik legnépszerűbb budapesti koncerthelyszínt - tudta meg az Urbanista blog.  Tovább »

hirdetés

Egy kép, amiben minden egyetemista megtalálja az igazát.  Tovább »

Ha megfogadod a videó trükkjeit, biztos könnyebb lesz átvészelni a kolis mindennapokat (oké, buborékokat nyilván viszonylag ritkán fújtok, de a...  Tovább »

Miután végzel az egyetemen, elkezdődik az a bizonyos nagybetűs élet, vége a gondtalan diákéveknek. És ez nem mindig egyszerű.  Tovább »

Ma este nyitja meg kapuit a Mammut pláza új luxusmozija. Olcsó és kényelmes - minden, ami egy jó filmez kell.  Tovább »

Olcsóbb a lakhatás, az étel, a közlekedés, na meg persze a sör is, mint nyugaton.  Tovább »

Közlekedés, étkezés, sport, jegyzetek - a leggyakrabban felmerülő kérdések témakörei egyetemistaként, főleg anyagi szempontokból.  Tovább »

Ha te sem utazol el a négy napra, hanem helyette leülsz a kényelmes kanapéra és átengeded magad a lazításnak, összeszedtük, hova és mikor érdemes...  Tovább »

A lista természetesen bővíthető. Mi összegyűjtöttük nektek azt az öt dolgot, amit nem árt megtenni, mielőtt elérkeztek a harmadik ikszhez.  Tovább »

A Radnóti Színház Ifjúsági Műhelye (RIM) olyan témára hívja fel a figyelmet, amiről valahogy egyáltalán nem tudunk beszélni.  Tovább »

Az egyetemi évei - ha van szülői támogatás és ösztöndíj, ha nincs - senkinek sem jelentik az anyagi jólét csúcsát.  Tovább »

Közelednek a ZH-k, a témazárók, az érettségiről, a nyelvvizsgaszezonról és a látótávolságba kerülő vizsgaidőszakról nem is beszélve?  Tovább »

hirdetés