Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyári utazgatásokat? Megmutatjuk, milyen vasúti kedvezményeket érdemes kihasználni.  Tovább »

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével - 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szívesen mennétek moziba két vizsga között, de nem tudjátok, milyen filmet néznétek meg?  Tovább »

Mindenki hallott már történeteket a kollégiumok higiéniai állapotairól: itt egy megdöbbentő példa arra, hogy van, amelyik sztori igaz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vészesen közeleg a 2018-as érettségi szezon - van néhány olyan kérdés, amit ilyenkor minden végzős középiskolás feltesz magának.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet az Állatorvostudományi Egyetemen? Töltési Júlia, az állatorvosi szakon idén végzett állatorvosa mesélt az Eduline-nak.  Tovább »

Be kell látni, hogy minden egyetemnek oszlopos tagjai ezek az emberek.  Tovább »

Mi már tudjuk, mivel tölti sok Marvel-rajongó a hétvégét.  Tovább »

A legtöbb egyetemen már le kellett adni a szakdolgozatot, és ilyenkor sok hallgatónak megfordul a fejében a következő gondolatok közül néhány.  Tovább »

Milyen az egyetemi élet az Edutuson? Hova érdemes beülni a campus környékén?  Tovább »

Filmnézéssel lazítanátok a vizsgaidőszak vagy az érettségi szezon előtt? Mutatjuk, melyek a legnézettebb filmek.  Tovább »

Hogyan zajlanak egy tánctanárnak készülő hallgató mindennapjai?  Tovább »

Milyen az egyetemi élet Sopronban? Hol érdemes lazítani a belvárosban?  Tovább »

A frissen bemutatott Hang nélkül című thriller 50,3 millió dolláros jegyárbevétellel nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét - írta a Variety.  Tovább »

Az idei debreceni Campus fesztivál legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop és R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz - közölte Bakó Csaba, a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X