szerző:
Eduline

Ebben a forgatagban kortól függetlenül érdemes és jó egy hétig elmerülni - írja a Koncertblog az Ozora Fesztiválról. Azt is összegyűjtötték, hogy miért érdemes még akár a szüleiteket is magatokkal rángatnotok a fesztiválra.

©

A világ minden tájáról érkező emberek, a valódi és önjelölt művészek a területet teljes egészében megtöltik élettel, így nem csak a helyszíneken, hanem szinte mindenhol történik valami nem mindennapi. Szervezett, de egyúttal spontán, bárki beszállhat az egy hétig tartó folyamatos alkotásba, és elkezdhet akármit, amihez mások is hozzátesznek majd valamit.

Ebben a forgatagban kortól függetlenül érdemes és jó egy hétig elmerülni. Ezek között van jónéhány, ami miatt nyugodtan lerángathatjátok az ősöket is. A Koncertblog összegyűjtötte nektek, hogy mit mutassatok meg nekik feltétlenül, ha már ott vannak!

A teljes cikket a Koncertblogon olvashatjátok el:

Ezt mutasd meg anyádnak Ozorán

Összeszedtük, mivel veheted le a szüleid a lábukról Ozorán, hogy megértsék, miért beszélsz egész évben a fesztiválról. A világ minden tájáról érkező emberek, a valódi és önjelölt művészek a területet teljes egészében megtöltik élettel, így nem csak a helyszíneken, hanem szinte mindenhol történik valami nem mindennapi.