szerző:
Eduline

Újabb filmeket mutattak be a magyarországi mozikban - van köztük olyan is, amelyet nagyon régen vártunk.

T2 - Trainspotting

Egy ideje várunk rá, de végre eljött ez a pillanat is. T2 a mozikban.

Az Irvine Welsh regénye alapján készült Trainspottingot 1996-ban vetítették először. A négy edinborough-i srác (és némi kábítószer) története húsz évvel ezelőtt robbant be a mozis világba. Korszakalkotó filmmé vált, amely akkor mindenkit megmozgatott azóta kultikussá vált jeleneteivel.

Miért ajánljuk? Klasszikus szereposztásban, a Trainspotting rendezőjétől -  megkérdőjelezhetetlen hatás.

Testről és lélekről

A magyar filmekből soha sem elég. A díjnyertes magyar filmet már megnézhetitek a mozikban. Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Egy történet a szerelemről, őszinteségről és tisztaságról.

Logan - Farkas

Egy újabb Marvel történet.

A magányos és halálos Farkas az X-men csapat tagja volt - szivar, pókerarc és gyilkos karmok. A Logan látványos és monumentális film, amely egy elpusztíthatatlan mutáns kalandjait követi végig - a műfaj rajongóinak ajánljuk!

Szólít a szörny

„Egy fiúról, aki túl öreg ahhoz, hogy gyerek legyen és túl fiatal ahhoz, hogy férfi legyen.”

A látvány nagymesterétől: J. A. Bayonától egy újabb elragadó és megható film. Liam Neeson szörnye és a 12 éves Conor találkozása bármelyik korosztályt képes megnyerni magának.

Állati csetepata

Végül egy film a kisebbeknek. Egy mese a farkas és a bárány közti örök ellentétről - egy kicsit másképp. Tanulságos mese a barátságról, szeretetről és kitartásról, szeretni fogjátok.