szerző:
Eduline

Utazásra vagy akár bulizásra is sok jó mobilapp van, amit ingyen is le tudtok tölteni.

Utazásnál és fesztiválozáskor legyen a zsebetekben

Nyaraláshoz töltsétek le a TripAdvisort vagy a Foursquare-t. Előbbit kifejezetten turistáknak készítették, az éttermek, szállodák és látványosságok mellett teljes útvonalakat, tippeket és a felhasználók értékeléseit is megtaláljátok benne. A Foursquare-t mindenki ismeri, utazáskor mégis az a legjobb benne, hogy a felhasználók gyakorlatilag minden éttermet, kocsmát, bulihelyszínt feltöltenek, és persze szövegesen is értékelik, és tippekkel (például a kávézók WiFi-jelszavával) látják el.

©

Ha bringatúrát terveztek, mindenképpen szerezzétek be a Bringapont appot. Megbízható útvonalakat kereshettek vele, és megnézhetitek az út típusát, a szintkülönbséget, az ottani időjárás-előrejelzést, vagy akár a látnivalókat és szálláshelyeket is. Ha pedig menet közben beütne a krach, a legközelebbi bringaszervizt is megtaláljátok.

A Fesztiválok app legjobb szolgálatot a fesztiválok helyszínén tesz. A Campus Fesztiválon és az Ozorán át a Szigetig minden fesztivál benne van, a legfrissebb hírekkel. A legfontosabb mégis az, hogy böngészhetitek a fellépőket név szerint, napi bontásban és helyszínek szerint is, és persze megcsillagozhatjátok, melyikre szeretnétek elmenni. Ez az app méltó ellenfele lesz az összefirkált, gyűrött programfüzeteknek. Viszlát vizsgaidőszak, hello nyár: kihagyhatatlan júniusi fesztiválok

További hasznos appokat itt találtok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!