szerző:
Eduline

Önállóan tanulnátok progamozást vagy éppen szeretnétek magatokat fejleszteni a témában? Három szuper online kurzust ajánlunk, amelyek segítségével előrébb kerülhettek a szakmában.

©

A könnyebb csapatmunkáért

Manapság a legtöbb webes projektnél verziókövetést használnak a fejlesztők, mivel nagyban segíti a csapatmunkát. A következő online kurzusban elmélyíthetitek a Git, Github és a BitBucket alapjait.

Saját webszervert készíthettek

Ebben az online kurzusban a Node.js alapjaival ismerkedhettek meg. Aminek segítségével aztán egy saját kis node-alapú webszervert is el tudtok majd készíteni.

Így lehetsz teljeskörű webfejlesztő

Ha teljeskörű webfejlesztők szeretnétek lenni, akkor az AngularJS keretrendszert ismernetek kell. Ez egy JavaScript alapú rendszer, amiről itt találjátok meg az Eduline online kurzusát.

Így lehettek profi videósok vagy éppen designerek: online kurzusajánló

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok? Online kurzusok segítségével most elsajátíthatjátok a weboldakészítés alapjait, megtanulhatjátok, hogyan kell kezelni a Photoshopot, sőt még a videóvágásban is profik lehettek. Weboldalkészítés önállóan Ez a több, mint 40 leckéből álló videósorozat feldolgozza a honlapkészítés alapjait HTML és CSS alapjaitól kezdve a megvalósításig.