szerző:
Eduline

Hét új előadássorozattal bővült a Yale online kurzuskínálata, így már összesen 42 képzés közül választhatnak a...

Az emberi természet filozófiája – Tamar Gendler professzor előadása egyike az új online kurzusoknak
©

Hét új előadássorozattal bővült a Yale online kurzuskínálata, így már összesen 42 képzés közül választhatnak a hallgatók. Az előadások bárki számára elérhetőek, és teljesen ingyenesek – adta hírül a YaleNews.

Az új kurzusok között olyan témák szerepelnek, mint a 20. század nagy amerikai regényírói és az emberi természet filozófiája, de a pénzügy és a szerves kémia iránt érdeklődők is találnak videókat.

A kurzusok egy megújult honlapon várják a hallgatókat, amely számos új funkcióval és mobilalkalmazással bővült. A résztvevők a professzor neve, az előadás címe és a felvétel időpontja alapján is választhatnak maguknak képzést. Az egyes fejezeteket és témaváltásokat is megjelölték a videókon és hanganyagokon, így könnyebben ki lehet igazodni a hosszabb felvételeken.

Az előadások mellé kiegészítő tananyagokat, jegyzeteket is csatolnak a professzorok. A képzések elvégzéséhez regisztráció sem szükséges, kredit vagy diploma azonban nem jár értük. Az öt legnépszerűbb online kurzusról itt olvashatsz bővebben.