szerző:
Eduline

Egyre nagyobb a kínálat az online kurzusokból világszerte: az Ace Online Schools összegyűjtötte a legfurcsább...

Akár kutyakozmetikusnak is tanulhatunk az interneten
©

Egyre nagyobb a kínálat az online kurzusokból világszerte: az Ace Online Schools összegyűjtötte a legfurcsább internetes képzéseket, amelyeket otthon, a laptop előtt ülve is elvégezhettek.

1. Kutyakozmetika

A Groomadog Academyre a világ bármely pontjáról be lehet iratkozni, hiszen a képzés teljes egészében az interneten zajlik – oktatóvideók segítségével. A 340 órás kurzus végén a diákok oklevelet kapnak az elért eredményről.

2. Köröm- és nyelvdiagnosztika

A körmök és a nyelv állapota sokféle betegség előrejelzője lehet: a kurzus résztvevői megtanulhatják például, hogyan lehet észrevenni a rák első jeleit az említett testrészeken. Az ősi kínai technikát állítólag bárki elsajátíthatja.

3. Békefenntartás

Furcsának tűnhet, de az amerikai Peace Operations Training Institute online békefenntartói képzést ígér a jelentkezőknek, akik a történeti háttér mellett megismerkednek a sikeres nemzetközi konfliktuskezelés példáival, a polgári védelemmel, és alapvető katonai ismereteket is szerezhetnek.

4. Szarvasmarha-tenyésztés

Egy amerikai oktatási központ lelkes tanára 100 órában összefoglalja a tenyésztés lényegét az elléstől az etetésig és az egészségügyi ellátásig. Minden témakör végén feladatokat is kapnak a hallgatók, amit kijavítva visszakapnak.

5. Varázslás

„Az egész világot beutazhatod főállású varázslóként” – ezt ígéri egy varázslóképző oldal, ami egyre emelkedő pénzösszegekért kezdő, haladó és profi szintű kártyatrükköket és bűvészmutatványokat ígér. Meglepő online képzést indít a Edinburgh University – összefoglalónkat itt olvashatjátok.