szerző:
Eduline

Idén is nyári tábort hirdet az Így dolgozunk mi. A július 15. és 22. között rendezett napközis táborra még mindig van pár szabad hely, és akár az Eduline szakesztőségének munkájába is betekinthettek.

Még nem hallottál róla? Az Így dolgozunk mi harmadik éve rendezi meg készségfejlesztő és pályaorientációs céllal nyári, egyhetes táborát.Ha még nem döntöttél, merre mennél tovább, mit tanulnál szívesen, vagy már érettségiztél, de szívesen megnéznéd a legmenőbb magyarországi munkahelyeket, akkor jelentkezz te is!

©

Az idei programok között szerepel a világhírű Prezi irodája is, de a résztvevőknek lehetősége lesz betekinteni az online újságírás rejtelmeibe az Eduline szerkesztőségében.

A résztvevők workshopok keretében saját képességeiket felhasználva nézhetik meg miben a legjobbak, csapatokban dolgozva tekinthetnek bele különböző munkafeladatokba és élethelyzetekbe. Írd meg a pályázatodat és jelentkezz Magyarország díjnyertes napközis táborába. Az Early Bird jelentkezés végső határideje Június 24. éjfél! A pályázatod eredményéről Július 2-ig emailben értesítenek.